Badkamers

Badkamers

GC Vloeren is uw partner voor badkamers voor nieuwbouw, renovatie, projectontwikkelaars, retailers en industrie.
U bent aan het bouwen en zoekt een partner om uw badkamer te plaatsen? Van het sanitair en leidingen tot de vloer en wandtegels, u hebt één aanspreekpunt dat een vlotte oplevering van uw nieuwe badkamer garandeert.
U gaat renoveren of bent bezig met uw renovatieproject en wenst ook uw badkamer te vernieuwen? GC Vloeren is uw totaalaannemer voor een volledige badkamerrenovatie. Van leidingen en sanitair tot vloeren & wandtegels, u geniet van één centraal aanspreekpunt.
U realiseert een nieuwbouw- of renovatieproject en bent op zoek naar één aanspreekpunt voor chapewerken, vloeren, wandtegels en ook uw badkamer? Ook bij het laatste kan GC Vloeren een totaalaanpak garanderen met onze gekende kwaliteit en opvolging. Zo bent u als vastgoedinvesteerder zeker van een kwalitatieve oplevering.
Als architect zoekt u onderaannemers op wie u kan rekenen. Bij GC Vloeren zorgen we voor een communicatie die rechtdoorzee is en een oplevering volledig conform alle afspraken. Kortom, de ideale partner in zowel nieuwe badkamers als badkamerrenovaties voor architectenbureaus.

Met trots werkten wij al voor

Waarom kiezen voor GC Vloeren?

30 jaar ervaring

Binnen onze firma is er 30 jaar aan ervaring en know-how aanwezig om een kwalitatieve afwerking te garanderen.

Punctuele werfopvolging

We zetten sterk in op een punctuele werfopvolging met werfbezoeken. Ons uitstekend timemanagement garandeert een vlekkeloze afwerking die uw deadline zo goed als mogelijk respecteert.

binnen- en buitenland

Van Knokke tot een klein dorpje in een uithoek van Wallonië of zelfs in het buitenland. We zijn in een brede regio actief.

Transparantie

Transparant communiceren om een betrouwbare en kwalitatieve afwerking te garanderen. We zijn typisch Kempens, rechtdoorzee en van ons woord.

Projecten waar we trots op zijn

Vraag een offerte aan

We bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw project. Geheel vrijblijvend én gratis.