Terrassen

Terrassen

GC Vloeren is uw partner voor het aanleggen van uw terras voor nieuwbouw, renovatie, projectontwikkelaars, retailers en industrie.
U bouwt een eigen woning en wil een mooi terras als verlengstuk van uw thuis? Daarvoor kan u op GC Vloeren rekenen. U heeft een brede keuze in afwerking, gaande van natuursteen tot tegels. Ontdek de legio mogelijkheden hier.
U gaat renoveren en wenst een nieuw terras aan te leggen of uw terras te laten vernieuwen? GC Vloeren helpt u graag verder en maakt u wegwijs in het brede scala aan afwerkingsmogelijkheden. Contacteer ons gerust.
Bij uw vastgoedproject centraliseert u graag alle werken bij één leverancier. Reken daarom naast de binnenwerken zoals vloeren, wandtegels en chape, ook voor het aanleggen van uw terras op GC Vloeren. U geniet van onze vertrouwde service en coördinatie van uw project.
Als architect zoekt u onderaannemers op wie u kan rekenen. Bij GC Vloeren zorgen we voor een communicatie die rechtdoorzee is en een oplevering volledig conform alle afspraken. Kortom, de ideale partner in het aanleggen van terrassen voor architectenbureaus, voor zowel residentiële projecten als projectontwikkelingen en renovaties. .

Met trots werkten wij al voor

Waarom kiezen voor GC Vloeren?

30 jaar ervaring

Binnen onze firma is er 30 jaar aan ervaring en know-how aanwezig om een kwalitatieve afwerking te garanderen.

Punctuele werfopvolging

We zetten sterk in op een punctuele werfopvolging met werfbezoeken. Ons uitstekend timemanagement garandeert een vlekkeloze afwerking die uw deadline zo goed als mogelijk respecteert.

binnen- en buitenland

Van Knokke tot een klein dorpje in een uithoek van Wallonië of zelfs in het buitenland. We zijn in een brede regio actief.

Transparantie

Transparant communiceren om een betrouwbare en kwalitatieve afwerking te garanderen. We zijn typisch Kempens, rechtdoorzee en van ons woord.

Projecten waar we trots op zijn

Vraag een offerte aan

We bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw project. Geheel vrijblijvend én gratis.