Over ons

30 jaar ervaring in vloeren & betegelen

In 1983 zag de voorloper van GC Vloeren het levenslicht met Restauratiewerken Croonenborghs, specialist in vloeren. Roger en Geert, de toenmalige zaakvoerders, hernoemde hun onderneming naar GC Vloeren in 2009. Ze zette verder in op de uitbouw van hun onderneming en GC Vloeren werd een ronkende naam in de aannemingswereld met een sterke in-house expertise.

 

In 2021 nam Chris Menten met zijn bouwbedrijf MEHA initieel de locatie van GC Vloeren over in de Ambachtenstraat. Hij was echter gecharmeerd door de sterke kennis en expertise aanwezig binnen de onderneming en besloot een bod uit te brengen. Dankzij de overname heeft MEHA een sterke in-house partner voor vloerdersopdrachten. Toch blijft GC Vloeren een eigen koers varen met een eigen management. Guylian Menten stuurt zijn team van vloerders aan en zorgt voor de succesvolle voortzetting van de onderneming.

Met trots werkten wij al voor

Waarom kiezen voor GC Vloeren?

30 jaar ervaring

Binnen onze firma is er 30 jaar aan ervaring en know-how aanwezig om een kwalitatieve afwerking te garanderen.

Punctuele werfopvolging

We zetten sterk in op een punctuele werfopvolging met werfbezoeken. Ons uitstekend timemanagement garandeert een vlekkeloze afwerking die uw deadline zo goed als mogelijk respecteert.

binnen- en buitenland

Van Knokke tot een klein dorpje in een uithoek van Wallonië of zelfs in het buitenland. We zijn in een brede regio actief.

Transparantie

Transparant communiceren om een betrouwbare en kwalitatieve afwerking te garanderen. We zijn typisch Kempens, rechtdoorzee en van ons woord.

Projecten waar we trots op zijn

Vraag een offerte aan

We bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw project. Geheel vrijblijvend én gratis.