Vloer- en tegelwerken

Vloer- en tegelwerken

GC Vloeren is uw partner voor algemene vloer- en tegelwerken voor nieuwbouw, renovatie, projectontwikkelaars, retailers en industrie.
U realiseert een eigen woning of appartement in nieuwbouw en zoekt een ervaren partner om het vloeren en tegelen aan toe te vertrouwen. GC Vloeren bekijkt graag alle mogelijkheden in samenspraak met u als bouwheer of met uw architect.
U gaat renoveren en wenst een nieuwe vloer te laten leggen? Van de (isolatie)chape tot het vloeren of betegelen zelf, kan u op GC Vloeren rekenen.
U realiseert een nieuwbouw- of renovatieproject en bent op zoek naar een ervaren vloerder om vlekkeloos aan te sluiten in uw aannemingsopdracht? Dan bent u bij GC Vloeren aan het juiste adres
B2C locaties betegelen en vloeren is één van onze expertises. Met GC Vloeren zijn we zowel voor lokale retailers als internationale spelers actief. Dankzij onze flexibele aanpak kunnen wij uw groeitraject als retailer vlot ondersteunen.
Als architect zoekt u onderaannemers op wie u kan rekenen. Bij GC Vloeren zorgen we voor een communicatie die rechtdoorzee is en een oplevering volledig conform alle afspraken. Kortom, de ideale partner in vloer- en tegelwerken voor architectenbureaus.

Met trots werkten wij al voor

Waarom kiezen voor GC Vloeren?

30 jaar ervaring

Binnen onze firma is er 30 jaar aan ervaring en know-how aanwezig om een kwalitatieve afwerking te garanderen.

Punctuele werfopvolging

We zetten sterk in op een punctuele werfopvolging met werfbezoeken. Ons uitstekend timemanagement garandeert een vlekkeloze afwerking die uw deadline zo goed als mogelijk respecteert.

binnen- en buitenland

Van Knokke tot een klein dorpje in een uithoek van Wallonië of zelfs in het buitenland. We zijn in een brede regio actief.

Transparantie

Transparant communiceren om een betrouwbare en kwalitatieve afwerking te garanderen. We zijn typisch Kempens, rechtdoorzee en van ons woord.

Projecten waar we trots op zijn

Vraag een offerte aan

We bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw project. Geheel vrijblijvend én gratis.