Isolatiechape

Isolatiechape

GC Vloeren is uw partner voor isolatiechape voor nieuwbouw, renovatie, projectontwikkelaars, retailers en industrie.
U laat een nieuwe vloer leggen door GC Vloeren in uw eigen nieuwbouwwoning of appartement? GC Vloeren zorgt voor perfect egale chapewerken zodat de juiste basis voor uw vloer aanwezig is.
U gaat renoveren en wenst een nieuwe vloer aan te leggen? U rekent op GC Vloeren voor zowel de chapewerken, al dan niet met isolatie, als voor het vloeren of betegelen. Eén aanspreekpunt garandeert een vlotte coördinatie en oplevering van uw project.
U realiseert een nieuwbouw- of renovatieproject en bent op zoek naast een ervaren vloerder naar een partij die ook chapewerken voorziet? U zit goed bij GC Vloeren. We voorzien een all-in-one concept om voor elke unit zowel de (isolatie)chapewerken als het vloeren of betegelen te verzorgen. U rekent op een ervaren aannemer voor de vlotte opvolging en oplevering van uw vastgoedproject.
B2C locaties voorzien van (isolatie)chape en vervolgens betegelen is één van onze specialiteiten. Met GC Vloeren werken we voor zowel lokale retailers als internationalespelers. Van de chapewerken tot de afwerking, met oog voor detail zorgen we voor een correcte opvolging en oplevering van uw retailproject.
Als architect zoekt u onderaannemers op wie u kan rekenen. Bij GC Vloeren zorgen we voor een communicatie die rechtdoorzee is en een oplevering volledig conform alle afspraken. Bovendien kunnen we u ondersteunen met vloer- en tegelwerken van A tot Z. We voorzien dus ook de nodige chapewerken om de ondergrond volledig egaal te trekken. Kortom, de ideale partner in vloer- en tegelwerken voor architectenbureaus.

Met trots werkten wij al voor

Waarom kiezen voor GC Vloeren?

30 jaar ervaring

Binnen onze firma is er 30 jaar aan ervaring en know-how aanwezig om een kwalitatieve afwerking te garanderen.

Punctuele werfopvolging

We zetten sterk in op een punctuele werfopvolging met werfbezoeken. Ons uitstekend timemanagement garandeert een vlekkeloze afwerking die uw deadline zo goed als mogelijk respecteert.

binnen- en buitenland

Van Knokke tot een klein dorpje in een uithoek van Wallonië of zelfs in het buitenland. We zijn in een brede regio actief.

Transparantie

Transparant communiceren om een betrouwbare en kwalitatieve afwerking te garanderen. We zijn typisch Kempens, rechtdoorzee en van ons woord.

Projecten waar we trots op zijn

Vraag een offerte aan

We bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw project. Geheel vrijblijvend én gratis.