Wandtegels

Wandtegels

GC Vloeren is uw partner voor wandtegels voor nieuwbouw, renovatie, projectontwikkelaars, retailers en industrie.
U realiseert een eigen woning of appartement in nieuwbouw en wenst graag wandtegels in uw keuken, badkamer of een andere ruimte te laten plaatsen? Een prima keuze, wandtegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Voor de materiaalkeuze en plaatsing kan u op de expertise van GC Vloeren rekenen.
U gaat renoveren of wenst wandtegels te voorzien in bijvoorbeeld uw keuken of badkamer? Naast vloerwerken, helpen wij u ook graag met met het plaatsen van wandtegels. Contacteer ons gerust met uw idee en we helpen u graag.
U realiseert een nieuwbouw- of renovatieproject en wenst in de keukens en / of badkamers van uw units ook wandtegels aan te brengen? Een prima idee, ze zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam. GC Vloeren helpt u graag met het plaatsen van wandtegels binnen uw vastgoedproject.
Als architect zoekt u onderaannemers op wie u kan rekenen. Bij GC Vloeren zorgen we voor een communicatie die rechtdoorzee is en een oplevering volledig conform alle afspraken. Ook voor het plaatsen van wandtegels in keukens, badkamers of andere ruimtes kunnen wij u helpen.

Met trots werkten wij al voor

Waarom kiezen voor GC Vloeren?

30 jaar ervaring

Binnen onze firma is er 30 jaar aan ervaring en know-how aanwezig om een kwalitatieve afwerking te garanderen.

Punctuele werfopvolging

We zetten sterk in op een punctuele werfopvolging met werfbezoeken. Ons uitstekend timemanagement garandeert een vlekkeloze afwerking die uw deadline zo goed als mogelijk respecteert.

binnen- en buitenland

Van Knokke tot een klein dorpje in een uithoek van Wallonië of zelfs in het buitenland. We zijn in een brede regio actief.

Transparantie

Transparant communiceren om een betrouwbare en kwalitatieve afwerking te garanderen. We zijn typisch Kempens, rechtdoorzee en van ons woord.

Projecten waar we trots op zijn

Vraag een offerte aan

We bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw project. Geheel vrijblijvend én gratis.